NK dammen vindt plaats van 25 t/m 29 oktober 2021

Het NK dammen voor de categorieën B en C staat op de kalender van 25 tot en met 29 oktober 2021. Het toernooi is met één dag ingekort, aangezien er op 30 oktober een Nationale competitie speeldag is ingepland door de KNDB. Het gevolg hiervan is dat er op drie dagen een dubbele ronde gespeeld wordt. Voor categorie B hebben zich 32 dammers aangemeld en voor categorie C 16 dammers.

Tijdens het toernooi kunnen de deelnemers weer genieten van een gratis lunch tussen de middag. Voor de avondmaaltijd heeft de organisatie afspraken gemaakt met het restaurant van het Kulturhus de Klaampe in Westerhaar. Voor een bijdrage van ca. 10 euro per persoon kan er op dinsdag- woensdag- en donderdagavond tussen 16.30 en 17.45 uur een 3-gangen menu genuttigd worden. Iedere avond zal men uit twee verschillende menu’s kunnen kiezen. Nadere info over de menu’s volgen later. Deelnemers die gebruik willen maken van de avondmaaltijd, dienen zich uiterlijk 24 uur van te voren op te geven bij de organisatie (damclubwittevanmoort@gmail.com).